Bloem en Blad Bloemen en planten Ontmoet prins Ananas op Waterdrinker GTC Days

Ontmoet prins Ananas op Waterdrinker GTC Days

0

Bij Waterdrinker vindenn van 8 tot en met maart GTC Days plaats: de aftrap van het voorjaarsseizoen. Daarnaast presenteert de groothandel ook de nieuwe trend Refined Femininity en kunnen bezoekers Prins Ananas ontmoeten.

In het Green Trade Center staat Waterdrinker deze editie stil bij de puurheid van de ontluikende natuur. Er is volop inspiratie met de voorjaarsdagen Pasen en Moederdag in het vooruitzicht, aldus Waterdrinker. Zo zijn de novelties van de vorige editie nu echt verkrijgbaar; ze staan gepresenteerd bij de entree en op het noviteitenplein. Ook laten experts zien hoe klanten duurzame bloemen en planten kunt herkennen.

Prins Ananas

Een van de highlights is de Bromeliapresentatie met in de spotlight de ananasplant. Tijdens de GTC Days zijn er diverse activiteiten, waaronder op zondag een ontmoeting met ‘Prins Ananas’. Daarnaast maken kopende klanten op zondag, maandag en dinsdag kans op groene prijzen bij het rad en zijn er meet & greets. De openingstijden van de GTC Days zijn: zondag 8 maart van 5 tot 14.00 uur en maandag 9 en dinsdag 10 maart van 5 tot 21.00 uur.

Bron en foto’s: Waterdrinker GTC Days

Reageer op dit artikel

avatar