Op zoek naar het Bloem&Blad talent van 2022

  Vorig jaar zag de Talent Award er net iets anders uit dan normaal. Vanwege de corona maatregelen heeft de finale plaatsgevonden bij Bloemengroothandel Van Der Vijver in Rijnsburg zonder live publiek. Desondanks hebben de finalisten een prachtig resultaat neergezet. Jade van Schie is de winnares geworden van de Talent Award 2021. Dit jaar kunnen we de finale weer op vakbeurs Trendz houden, met publiek.

  Bloem&Blad vindt het belangrijk om aandacht te geven aan jonge talenten in de bloemsierkunst. Daarom heeft het vakblad de Bloem&Blad Talent Award in het leven geroepen. De enige voorwaarde voor deelname is dat je nog nooit een wedstijd in het bloemisten vak gewonnen hebt. Er is geen leeftijdslimiet! We zoeken verborgen talenten die het tegen elkaar op durven nemen in de finale in januari 2022. De winnaar draagt een jaar lang de titel Bloem&Blad Talent 2022, ontvangt een mooie award, krijgt een interview in Bloem&Blad en mag meewerken aan een van de Trendspecials die Bloem&Blad dit jaar uitbrengt.

  Meedoen kan door een video van maximaal 3 minuten te maken van bloemwerk in het thema Winterse warmte. In de video laat je zien hoe je het bloemwerk maakt en geef je een overzicht van de gebruikte bloemen en materialen. Vormgeving, techniek en materialen mag je zelf kiezen. De bloemwerken uit de video’s worden beoordeeld op vijf criteria: creativiteit, originaliteit, vakmanschap, kleurgebruik en herkenbaarheid van het thema Winterse warmte. De kernwoorden van het thema zijn: gezelligheid, knus, binnen en knapperend haardvuur. De jury kiest uit alle inzendingen drie finalisten die in januari live drie opdrachten gaan uitvoeren.

  Dus wil jij meedoen, stuur dan je video voor 6 december naar Lotte van Dijk van Uitgeverij Hortipoint/Bloem&Blad: l.vandijk@hortipoint.nl. In de week van 13 december worden de finalisten en opdrachten voor de finale bekendgemaakt.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties