Oprichtster Reflower genomineerd als ‘meest inspirerende ondernemer’

Ellyne Bierman, oprichtster en eigenaresse van Reflower, is door online platform De Ondernemer genomineerd als Meest Inspirerende Ondernemer van 2020. Op 6 januari wordt bekendgemaakt wie van de in totaal 22 kandidaten de titel wint.

Ellyne is blij met de nominatie en noemt het de kroon op een toch al succesvol jaar voor haar bedrijf Reflower. ‘Het voelt alsof ik in de Voice of Holland terecht ben gekomen. Nu wil ik graag dat de stoelen draaien, de finale halen en deze eervolle prijs winnen op 6 januari 2021- precies een jaar na de start. Ik ben Reflower begonnen met de overtuiging dat ook kleine stapjes een groot verschil kunnen maken. Het is een eenmanszaak, maar ik ben een team aan het bouwen en op zoek naar een investeerder. Ik wil doorgaan met het maken van positieve impact binnen de circulaire economie. Ik weet dat ik een lange adem moet hebben maar ik ben vastberaden een goed voorbeeld te geven.’

Ruim 150 vazen

Reflower, de duurzame bloemenbieb is een circulair initiatief waarbij members samen kunstbloemen (blijvende bloemen) delen. De bloemen met een bijpassende vaas zijn te huur voor €20 per maand. Als de leden op de blijvende bloemen zijn uitgekeken, worden ze gewisseld voor €15. Op dit moment staan er ruim 150 vazen op zakelijke locaties en bij particulieren in Amsterdam, Haarlem en ’t Gooi.

Bron en foto: Reflower

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties