Opti-flor presenteert nieuwe Singolo-serie op Seasonal Trade Fair

Phalaenopsiskweker Opti-flor presenteert op 8 en 9 maart zijn ‘next generation-noviteiten’ op de Seasonal Trade Fair in Naaldwijk. Een van de nieuwe series is Singolo Aquarello.

Jaarrond besteedt Opti-flor veel tijd aan productontwikkeling en innovatie om handelspartners, bloemisten en consumenten te verrassen met nieuwe, onderscheidende producten en concepten. Op de Seasonal Trade Fair staat de bloemenpracht in de Singolo Aquarello-collectie centraal.

De Singolo is een stevige, compacte plant met één grote bloem, die hoog boven het lage blad uittorent. ‘De Singolo Aquarello is getransformeerd in een prachtige, levende aquarel’, aldus Opti-flor. De collectie bestaat uit acht uitvoeringen, samengevat in twee deelcollecties. Northern Lights bevat de koele tinten uit het kleurenpalet (azure, lilac, sky en forest) en Sunlight bevat vier warme kleuren (orange, lemon, blush en flamingo). Singolo Aquarello is verkrijgbaar via de reguliere verkoopkanalen.

Seasonal Trade Fair

De Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair vindt plaats op 8 en 9 maart in de veiling in Naaldwijk. Woensdag is de beurs geopend van 9.00 tot 18.00 uur en donderdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Bron en foto’s: Opti-flor