Opti-flor reikt Golden Singolo Award 2017 uit aan Capillo groencreaties

  Robert Knippenberg van Capillo groencreaties uit Herten heeft vrijdag 19 januari de Golden Singolo Award 2017 ontvangen. Directeur van Opti-flor, Marco Hendriks, heeft deze award tijdens een bezoek aan de bloemenwinkel overhandigd aan Robert Knippenberg.

  Naast de Award ontvingen Robert Knippenberg en zijn team een exclusieve collectie van Opti-flor en zijn zij uitgenodigd voor een VIP-rondleiding bij de kwekerij.

  Robert werd november vorig jaar verkozen tot winnaar van de Golden Singolo Award 2017. Hij werd door middel van een live verbinding tijdens de Orchid Inspiration Night bij Opti-flor verrast met de prijs. Capillo groencreaties liet medegenomineerden het Gooise Land uit Bussum en Paul Deckers van Paul Deckers, florale vormgeving uit Posterholt achter zich.

  Het team van Capillo groencreaties met de Golden Singolo Award, v.l.n.r.: Simone Knippenberg, Anke Ottinger, Robert Knippenberg en Bianca Cober.

  Duidelijke visie

  Volgens het juryrapport is Robert een voorbeeld voor collega’s omdat hij een zeer hoog kwaliteits- en serviceniveau levert, trends maakt en niet volgt, gecombineerd met een rotsvast vertrouwen in een unieke, onderscheidende, eigen stijl en duidelijke visie.

  Inspiratie bieden

  Jaarlijks reikt Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan de orchideeprofessional die zich op een bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega’s vormt. ‘Dat doen we door bloemisten uit te nodigen een bezoek te brengen aan ons Concept Store Creating Center en onze recent geopende Treasure Room. Met de Golden Singolo Award proberen we bloemisten op een andere manier te prikkelen. Wij hopen dat het laten zien van voorbeelden van succesvolle bloemisten hen inspireert en op ideeën brengt voor hun eigen bedrijf.’

  In het maartnummer toont Robert Knippenberg zijn bloemwerk in Bloem&Blad.

  Bron en foto’s: Opti-flor

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties