Opti-flor reikt Golden Singolo Award voor 5e keer uit

Op zondag 3 maart wordt de Golden Singolo Award 2019 uitgereikt tijdens een bijzonder event voor verkooppunten van Opti-flor. De Golden Singolo Award is een ondernemersprijs, die dit jaar voor de vijfde keer wordt uitgereikt aan dé orchidee professional die zich op de meest bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega’s vormt.

Een vakkundige jury beoordeelt de genomineerden op diverse criteria. Onderscheidend vermogen en zakelijk inzicht zijn, naast vakmanschap, creativiteit en uitstraling, belangrijke pijlers. Verder wordt van de ondernemer verwacht dat hij/zij hoofdzakelijk met Opti-flor Phalaenopsis werkt.

Uit een gedegen voorselectie en diverse bedrijfsbezoeken zijn drie potentiële winnaars overgebleven. Baars Bloembinders uit IJsselstein, NH Flowers&Collectables uit Amsterdam en Boss Bloemen uit Oss zijn de kanshebbers op de Golden Singolo Award 2019. Drie zeer verschillende ondernemingen, allen met een passie voor orchideeën en ieder op zijn eigen manier creatief en inspirerend. Op de social mediakanalen van Opti-flor zijn de komende weken profielen te zien van iedere genomineerde.

Aanmelden

Tijdens het event op 3 maart geeft trendwatcher Sandra Könings een lezing en wijnhistoricus Ingo Wewer inspireert met een verhaal over storytelling. Aanmelden kan via marketing@optiflor.nl en vermeld hierbij uw naam en het aantal personen.

Bron en foto: Opti-flor

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties