Orchid Inspiration Days wil ook online inspireren

Van 5 tot en met 13 juni vindt het zakelijke orchideeënevent Orchid Inspiration Days plaats. Veertien Nederlandse orchideeënspecialisten slaan de handen ineen om veel inspiratie te binden; ook online. De doelgroep wordt namelijk alvast geënthousiasmeerd met Inspiration Location-video’s van alle deelnemers.

Bloemisten en andere belangstellenden uit de sierteelt kunnen zich aanmelden voor een bezoek aan één of meerdere deelnemende bedrijven. Registratie is vooraf mogelijk via de website van Orchid Inspiration Days. Om de bezoeker te helpen bij het uitstippelen van zijn route geven de kwekers een kleine impressie over drie thema’s: trends, noviteiten en duurzame activiteiten.

Alle bedrijven, Aphrodite Orchidee, Artisan, De Hoog Orchids, De Vreede Holland, GreenBalanZ, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Pannenkoek Orchideeën, Piet Vijverberg, Stolk Flora, Ter Laak Orchids, Van der Hoorn Orchideeën en Bamboo Orchids, hebben een eigen inspiratievideo. Online inspiratie is terug te vinden op de socialmediakanalen van Orchid Inspiration Days via Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin.

Bron en foto’s: Pull Position

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties