Outdoor Living nieuw evenement bij Tendence in Frankfurt

  De vakbeurs Tendence, in juni in Messe Frankfurt, organiseert dit jaar voor het eerst een nieuw evenement: Outdoor Living. Alles wat met de tuin te maken heeft, is hier te zien; een mooie combinatie met de interieurproducten die op Tendence centraal staan, aldus de organisatie.

  Groen is in, ook in urbane omgevingen. De moderne consument voelt zich beter in een groene omgeving. Dat komt niet alleen tot uitdrukking in het interieur, maar ook in de buitenruimte. Er ontstaan ‘overgangszones’ tussen binnen en buiten. Mensen leggen een veranda aan of hebben achterin de tuin een overdekt terras. En er staan niet alleen groene en bloeiende planten en bomen in de tuin, maar ook op de veranda of het overdekte terras.

  Outdoor Living richt zich op het totale buitengebeuren. De beurs wordt een mix van het groene product en de tuin- en terrasinrichting. Deelnemen aan Outdoor Living is zeer laagdrempelig omdat het evenement buiten plaatsvindt. Tendence en Outdoor Living vinden plaats van 24 tot en met 27 juni.

  Internationaal congres Florint

  Gelijktijdig met Tendence/Outdoor Living vindt ook het 4e Internationale Florint Congres plaats; dit wordt georganiseerd door Lehner Wolle. Diverse internationale arrangeurs zijn aanwezig om demonstraties te geven en er zijn verschillende lezingen.

  Bron en illustratie: Outdoor Living/2Dezign

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties