Bloem en Blad Bloemen en planten Pina Colada steelt de show op Flower Parade Sint Petersburg

Pina Colada steelt de show op Flower Parade Sint Petersburg

0

In Sint Petersburg vond eind augustus het Flower Festival plaats, in aangepaste vorm vanwege de coronamaatregelen. Chrysanthemum Pina Colada van Dümmen Orange vormde de hoofdbloem van de parade.

De gele chrysant was prominent zichtbaar op de Nederlandse wagen in de parade door de stad, op andere wagens en tijdens workshops. ‘We hebben met een team van bloemisten uit heel Rusland de chrysanten verwerkt in diverse arrangementen en zijn heel tevreden over het resultaat’, zegt Roman Zarubin, voormalig Russisch kampioen bloemsierkunst.

Beelden uit de kassen

PR- en communicatiebedrijf Sobolj organiseerde niet alleen de levering van 4.100 stelen Pina Colada, maar zorgde er ook voor dat beelden van de bloemen op grote schermen in de stad,  tijdens een galaconcert en tijdens workshops werden getoond. Natasja Mironova, directeur van Sobolj: ‘Met beelden uit de kassen van Dümmen Orange hebben we via het platform Flower Experience de enthousiaste liefhebbers in St.Petersburg de bloemen ter plaatse plus informatie over de herkomst van Pina Colada laten zien.’

Bron en foto’s: Sobolj

Reageer op dit artikel

avatar