Pioenroos staat op de Bloemenagenda

De pioenroos zorgt voor het zonnetje in huis van week 20 tot en met week 22. In de Bloemenagenda op Mooiwatbloemendoen.nl wordt de consument helemaal blij gemaakt met deze populaire bloem.

Deze weken zijn alle schijnwerpers gericht op de pioenroos. Op initiatief van Bloemenbureau Holland staat deze bijzondere bloeier extra in het zonnetje. De consument wordt de komende periode ondergedompeld in nieuwe artikelen, DIY’s en fotografie met de charmante en populaire pioenroos.

Vernieuwend
De pioen is een lust voor het oog. Een pioenenboeket is dan ook al snel bijzonder. Toch zijn er vernieuwende manieren om de pioen te doen stralen en net wat meer kracht te geven. Haal de bloem eens weg uit zijn romantische omgeving en combineer hem met Celosia, akelei, vergeet-mij-niet en Lathyrus.

Inspiratie en informatie
Van iedere bloem in de Bloemenagenda zijn inspirerende beelden gemaakt in lijn met de Groenbranche Trends 2016. Deze trends zijn een doorvertaling van de nieuwste consumententrends, specifiek gericht op de groene branche voor zowel binnen als buiten.
Mooiwatbloemendoen.nl is een initiatief van Bloemenbureau Holland en laat consumenten ervaren dat zij zich lekkerder voelen met bloemen om zich heen.

Bron en foto’s: Mooiwatbloemendoen.nl