Plantencampagne op herhaling in het najaar

Begin september gaat de internationale Bedankt Plant campagne weer van start. Deze publiekscampagne gaat voor de derde keer op rij lopen in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

In week 36 vindt de aftrap van de campagne in Duitsland plaats, gevolgd door Nederland vanaf week 39. In Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk staat de start van de campagne gepland voor begin oktober.

Relaxter en energieker

Met de Bedankt Plant-campagne laat Bloemenbureau Holland zien dat planten energieker maken, relaxter, gelukkiger en gezonder. En dat allemaal in ruil voor slechts een beetje water. ‘Planten helpen ons om te verbinden met wat er echt toe doet. Iets waar veel consumenten in deze tijden van onzekerheid naar verlangen.’

In 2019 beoordeelde de beoogde doelgroep de campagne met een 8. In het door onderzoeksbureau Motivation uitgevoerde kwantitatieve onderzoek gaf maar liefst 73% van de doelgroep aan, na het zien van de campagne te zijn aangezet tot aankoop. Een stijging van 2% ten opzichte van 2018. De inzet voor dit jaar focust op het verder verbeteren van deze positieve resultaten.

Bron en foto: Bloemenbureau Holland

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties