Plantion promoot online inkoopmogelijkheden bij bloemisten

  Plantion brengt tot en met vrijdag 20 april met diverse actie haar online verkoopkanalen extra onder de aandacht bij bloemisten en groenprofessionals. Medewerkers van Plantion bezoeken in totaal zeventig bloemisten in hun winkel en gaan in gesprek over de inkoopmogelijkheden via Plantion Digitale Marktplaats (PDM) en KOA.

  Afgelopen maandag verraste relatiebeheerder Patricia Willemsen in de Achterhoek de eerste bloemisten met een bezoekje, waaronder Beo Bloembinders in Varsseveld. Eef Loman: ‘We kopen vooral snijbloemen via PDM. Daardoor zijn we verzekerd van een aantal producten en zitten we ’s morgens met meer rust op de klok.’ Ferry van Roekel en Wendy Rothman, van Bloemen- en Kadoshop Hassink in Zelhem, zijn ook positief over de digitale inkoopmogelijkheden: ‘We kopen op de klok maar aanvullend ook via PDM. De website functioneert prima en de producten zijn lang niet altijd duurder dan op de klok.’

  Verschillende acties

  Naast de klantbezoeken heeft Plantion deze week tal van andere acties in petto. Dagelijks is er aansluitend op de klokveiling een fysieke PDM Helpdesk waar kopers vragen kunnen stellen en zich kunnen inschrijven voor de digitale kanalen. Wie een bestelling doet via PDM ontvangt een keycord met universele telefoon- en iPadoplader. Kopers die via PDM producten van Mixt Creations (kamerplanten en plantschalen) bestellen, maken bovendien kans op een arrangement ter waarde van €49,95; de winnaar wordt vrijdag bekendgemaakt via Facebook.

  En op woensdag trakteerde Coloriginz, een platform van de kwekers van Green Connect, OZ Import en Rose Connect, tijdens de klokveiling op gratis koffie en thee. Mixt Creations en Coloriginz verzorgen de hele week bij Plantion ook productpresentaties.

  Bron: Plantion | Foto’s: VVB Van Bree

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties