Plantion start digitale marktplaats

Plantion introduceert van 23 mei tot en met 3 juni een digitaal verkoopkanaal dat zich richt op aanvullende producten. Via Plantion Digitale Marktplaats (PDM) komen onder andere nicheproducten die niet voor de klok komen.

Tijdens de opstart van PDM werkte Plantion onder andere nauw samen met plantenkwekerij Vireõ in De Kwakel. Het systeem is gebruiksvriendelijk voor aanvoerders en kopers.
Voor Vireõ zelf is PDM een welkome aanvulling. ,,Behalve hetgeen wij op de klok aanvoeren, hebben we ook een aantal producten onder eigen label die we niet veilen. Via de Digitale Marktplaats kunnen we die toch onder de aandacht brengen bij de detaillist die op de klok inkoopt.’’

Eén plek

De klokkopers van Plantion kunnen nu op één plek terecht voor het klokaanbod én een groot aantal aanvullende producten. Daarbij worden digitale bestellingen tegelijk met de klokproducten geleverd en uniform afgerekend. De aantallen zijn op maat af te nemen.
Tijdens de introductieperiode is er een dagelijkse demo. Bovendien is er tot en met 3 juni een taart voor wie voor €500 bestelt. Aanmelden voor PDM kan via een mail of telefoontje aan Plantion.

Bron en foto: Plantion