Plantion wil bekendheid vergroten via IPM

    Plantion neemt deel aan IPM Essen om haar naamsbekendheid onder Duitse detaillisten en kwekers verder te vergroten. De beurs duurt van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 januari.

    Sinds enkele jaren benadert Plantion actief kwekers en detaillisten in Noordrijn-Westfalen om kennis te maken met de marktplaats in Ede. Onder aanvoering van relatiebeheerder Verena Bollwerk laat Plantion op allerlei manieren zien hoe aantrekkelijk de marktplaats is voor Duitse sierteeltondernemers. In dat kader neemt Plantion net als vorig jaar deel aan de IPM in Essen. Naast de focus op nieuwe klanten is Essen voor Plantion een uitgelezen plek om contacten te onderhouden met bestaande relaties.

    Stand vol blikvangers
    Plantion presenteert zich op de IPM met een opvallende en herkenbare stand. Blikvangers in de stand zijn een levensgrote visual van de veilingklokken in Ede en twee echte Deense karren. Plantion neemt bovendien een selectie van bijzondere bloemen en planten mee, waaronder Fairtrade-rozen en producten van de samenwerkende kwekers Pure Organic (biologische teelt) en KANplant.

    Bron: Plantion | Logo: IPM Essen