Hortipoint Populairste juf in de bloemen gezet

  Populairste juf in de bloemen gezet

  0

  Juf Simone van groep 5 van basisschool Patricius in Echt is verkozen tot de populairste juf van Nederland. De afgelopen weken konden ouders en leerlingen met een actie van Fleurop hun favoriete juf of meester nomineren voor deze titel. Simone van Cruchten werd donderdagmorgen 5 juli in de bloemen gezet.

  Met een smoesje werd juf Simone vanochtend uit de klas gehaald. Vervolgens overlaadden de kinderen van groep 5 haar met bloemen. Daarna was het de beurt aan Paul en Elian Cleven-Hölsgens, eigenaren van Bloemenhuis Dingelstad, die een workshop bloemschikken voor de hele klas verzorgden. De juf was ontroerd door dit gebaar: ‘Ik ben sprakeloos. Ik had dit totaal niet zien aangekomen en weet ook niet wat ik moet zeggen. Want een ontzettend mooi gebaar en wat mooi om zo dit schooljaar met mijn klas af te sluiten.’

  Jaar lang gratis bloemen

  Vanaf 20 juni konden ouders en leerlingen via de website van Fleurop stemmen op hun favoriete juf of meester. Duizenden aanmeldingen kwamen binnen. Jeroen de Zwart, algemeen directeur van Fleurop, laat weten: ‘Leraren zijn ontzettend belangrijk. Ze steunen je bij de opvoeding van je kind. Samen met ouders leggen ze de basis voor de toekomst. Via onze ‘Bedankt dat je me hebt laten groeien’-campagne wilden we aandacht vragen voor deze beroepsgroep en ouders inspireren om hen in de laatste schoolweek te bedanken.’ Naast de verrassing van vanochtend wint juf Simone ook een schooljaar lang gratis bloemen.

  Bron en foto’s: Fleurop

   

  Reageer op dit artikel

  Laat als eerste een reactie achter.

  avatar