Posters ‘verantwoord winkelen’ beschikbaar

Dinsdag 23 maart werden via een persconferentie aangescherpte maatregelen bekend gemaakt. Winkels mogen open blijven, maar wel met extra maatregelen. Via de website van VBW zijn verschillende posters voor winkeliers te downloaden.

Vanuit het ministerie is een poster opgesteld als communicatiemiddel naar de klant toe. Deze posters zowel ‘maatregelen corona’ als ‘verantwoord winkelen’ zijn te downloaden en dien je per direct te printen en op te hangen bij de ingang van de winkel achter de winkelruit. Hij moet zichtbaar zijn aan de buitenkant van de winkel). VBW adviseert om meerdere posters op te hangen in je winkel.

VBW beseft dat de aangescherpte maatregelen behoorlijk veel vragen van winkeliers en hun  klanten kan opleveren. De oproep is toch echt om je te houden aan deze regels. ‘Niet alleen omdat er flinke boetes gegeven kunnen gaan worden (tot €4.000 voor bedrijven), maar vooral ook om een volledige lockdown te voorkomen en het virus terug te dringen. Het werd gisteren heel duidelijk gemaakt dat dit pakket maatregelen de laatste stap zijn om een volledige lockdown te voorkomen’, aldus de brancheorganisatie.

Bron en beeld: VBW

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties