Primula Sweet Kisses voor ouderen en studenten tegen coronadip

Telersvereniging Touch Me+ en het Rode Kruis hebben de handen ineengeslagen om ouderen en studenten een leuke Valentijnsdag te bezorgen. Vrijwilligers van het Rode Kruis deelden drieduizend Sweet Kisses, Primula obconica’s, aan hen uit. Met dit initiatief willen de organisaties ouderen en studenten in corona- en wintertijd een hart onder de riem steken.

De Sweet Kisses werden op 14 februari aangeboden aan bewoners van twaalf zorgcentra in Den Haag en aan studenten in Den Haag, Delft en Rotterdam. Dobbe Transport zorgde ervoor dat de planten op de juiste locatie terecht kwamen.
Uit onderzoek van het Rode Kruis blijkt dat veel mensen zich eenzaam en somber voelen tijdens de coronacrisis. Daarom kregen de ontvangers van de planten ook een flyer over de #skipdecoronadip campagne van het Rode Kruis. Hierbij geven psychologen tips om beter in je vel te zitten in coronatijd.

Gertjan Sosef, voorzitter Telersvereniging Touch Me+: ‘Geven is krijgen… daar voelen wij als kwekers van Telersvereniging Touch Me+ ons goed bij. Jaarlijks doneren wij de Sweet Kisses aan een goed doel. Dit jaar zijn we een samenwerking gestart met het Rode Kruis. De Sweet Kisses zijn echte hartendieven die met hun mooie kleuren blijven verleiden. Een perfect geschenk voor Valentijn.’

Bron en foto’s: Touch Me+

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties