Promotie voor tulp in de startblokken

In januari wordt er weer promotie voor tulp gevoerd. Op zaterdag 19 december zal er een pluktuin op de Dam zijn. Daarnaast is er ook een speciale verkoopcampagne voor de bloemist ontwikkeld.

Bij de bloemist zal geprobeerd worden de afzet van tulp een impuls te geven. Bij aankoop van een tulpenboeket ontvangen klanten een code, waarmee zij kans maken op een kookworkshop met tv-kok Yvette van Boven. In deze workshop wordt de tulp als hoofdingrediënt verwerkt. Er worden 5 x 2 winnaars gekozen. Daarnaast maken klanten kans op 1 van de 50 tulpenboeketten. Ook wordt de tulpencampagne in Delicious magazine gepromoot.

Deelnemende bloemisten kunnen een promotiepakket aanvragen via de website van de VBW. Dit bestaat uit: een A1 stoepbordposter, life sizer (levensgrote kartonnen pop van Yvette), actiedisplay voor bij de kassa en 100 (boeket)kaartjes inclusief actiecode. De pakketten worden bezorgd per post tussen 14 en 17 januari. De eerste 200 aanmelders hebben ook recht op een gratis mini-tulpenpluktuin, dat is af te halen bij een Alflora-vestiging naar keuze.

De campagne is een samenwerking van Bloemenbureau Holland, VBW en Tulpen Promotie Nederland en wordt ondersteund door Alflora, Plantion & Royal FloraHolland.

Bron: Tulpen Promotie Nederland | Foto: BBH

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties