Pure X-Mas

De grote zaal van de schouwburg van Deventer was tot de nok toe gevuld voor de kerstshow Pure X-Mas van regioteam VBW Oost op 7 november. Bezoekers genoten niet alleen van verschillende demonstraties op het podium, maar ook van heel veel bloemwerk in de foyers van het theater. Op deze pagina’s een selectie.

Kerstshow
Het regioteam VBW Oost organiseerde op woensdag 7 november de grote florale theatershow Pure X-Mas in de schouwburg van Deventer. Op het podium gaven verschillende arrangeurs een demonstratie, onder wie: Hanneke Frankema, Miranda ter Voorde, Marcel van der Haar, Thijs Harmens, Hidde Klink, Thea de Weerd-Mekelenkamp en boekettenmeester 2012 Ingrid Lenderink. Zij werden geassisteerd door leerlingen van AOC De Groene Welle en AOC Oost Twello. Lady speaker deze avond was Erika Oldenhof. Tussen de demonstraties door zong gospelkoor Connect verschillende kerstliederen.
In alle foyers van de schouwburg hadden leden van drie studieclubs kerstbloemwerk neergezet. Studieclub Apeldoorn maakte kerstobjecten, Studieclub Zwolle kerstboeketten en Studieclub Almelo kerstkransen. Ook verschillende leveranciers en groothandels toonden hier hun (kerst)producten.