RoseAmor opent Valentijn pop-up store

  Na de kersteditie in 2016 opent RoseAmor een nieuwe pop-up store in Amsterdam, die in het teken staat van Valentijn. In de winkel staan de ‘preserved’ rozen van RoseAmor centraal.

  Met een speciale behandeling worden verse rozen omgetoved tot rozen die minimiaal twee jaar blijven bestaan. Emihana farm in Cayambe in Ecuador heeft deze procedure ontwikkeld voor RoseAmor.

  Voor de eerste pop-up store die in december openging, was kerst het thema. RoseAmor werkte hiervoor samen met Florian Seyd en Ueli Signer van The Wunderkammer en MC Bloom. Shirley van Veen zet dit merk rozen in de markt. Zij is de dochter van Huib van Veen, die al twintig jaar met zijn bedrijf Four Seasons Quality rozen uit Ecuador importeert.

  Valentijn
  Deze tweede pop-up store staat in het teken van Valentijn en hiervoor is opnieuw samenwerking gezocht met The Wunderkammer en MC Bloom. De winkel, in de Hazenstraat 18, is geopend van 21 januari tot en met 14 februari. Kunstenares Sella Molenaar exposeert haar illustraties. RoseAmor is geopend van woensdag tot en met zondag van 12.00-19.00 uur.

  Bron en foto: RoseAmor