Bloem en Blad Vakmanschap Ruim tienduizend bezoekers voor Groen & Wonen Event

Ruim tienduizend bezoekers voor Groen & Wonen Event

0

Het tweede weekend van oktober vond het eerste Groen & Wonen Event plaats in Woonmall Alexandrium in Rotterdam. De gehele maand oktober is naast Woonmaand nu ook Groenmaand in de woonmall in een decor van groen in het interieur. Zo’n 11.000 mensen bezochten het event.

De bezoekers konden vier stijlkamers bezichtigen en doorlopende demonstraties en presentaties bijwonen. Veel mensen lieten zich gericht informeren en adviseren over het gebruik van groen in het interieur. Alle gemaakte arrangementen zijn gefotografeerd en tientallen consumenten hebben, voor de camera in de GreenBox, hun mening gegeven over groen in hun interieur.

De gemaakte fotografie in de drie woonstijlen ‘Sfeervol’, ‘Stoer’ en ‘Modern’ en de gemaakte how-to-make en sfeervideo’s worden de komende periode uitgebreid gepost op de online bloemistenplatfora Bloomtube & Flower Factor met als doel tienduizenden bloemisten wereldwijd te inspireren en activeren.

Aan dit eerste Groen & Wonen Event deden de product(groepen) Air So Pure, Always Kalanchoe, Trendy Dianthus, Anthurium info (snij & pot), Bromelia en Simply Calla mee. Het Groen & Wonen event wordt zo mogelijk komend jaar herhaald.

Midden- en hoge segment

De online bloemistenplatforms Bloomtube en Flower Factor en marketingbureau Sense marketing & more hebben de handen ineengeslagen voor dit Groen & Wonen event. De keuze is gevallen op Woonmall Alexandrium, omdat het één van de best lopende woonboulevards van Nederland is met zeer geïnteresseerd publiek in het midden- en hoge segment.

Bron en foto’s: Sense marketing & more

Reageer op dit artikel

avatar