Ruim vijfduizend bezoekers op Trendz Najaar

De inkoopbeurs Trendz Najaar is op 22, 23 en 24 augustus bezocht door 5.508 professionals. Een grote meerderheid van de bezoekers wist ook het Bloem&Blad Plein op de beursvloer te vinden. Daar vonden verschillende demonstraties plaats door arrangeurs Ilona Oostenveld en Thijs Harmens. Hun bloemwerk en de bloemen van Van der Vijver Bloemengroothandel namen een prominente plek in op het plein.

Thijs Harmens aan het werk op het Bloem&Blad Plein

De organisatie van de vakbeurs is blij met het aantal bezoekers en exposanten. ‘Wij zijn zo ongelofelijk enthousiast. Na zo’n lange tijd zonder beurs is het leuk en spannend tegelijk om de eerste in Nederland te zijn. Na drie dagen beurs kunnen we niets anders zeggen dan dat we meer dan tevreden zijn. We zijn weer hard op weg om terug te keren naar de aantallen van voor corona’, zegt Mascha de Bruin namens Trendz. ‘Exposanten en bezoekers hadden zich goed voorbereid, daar zijn wij hen zeer dankbaar voor. En de geluiden tijdens, maar ook nu na beurs zijn positief.’

Mooiste bloemcreaties

Naast een beursvloer met maar liefst 163 exposanten, was er ook een Trendz Café en het Bloem & Blad Plein. Hier werden bezoekers bijgepraat door verschillende experts over de laatste trends en ontwikkelingen. Op het Bloem & Blad Plein waren ook diverse demo’s bij te wonen die eveneens werden uitgezonden in het Trendz Café. Arrangeurs Ilona Oostenveld en Thijs Harmens maakten de mooiste bloemcreaties en beantwoordden vragen van bezoekers.

Medewerkers van Bloem&Blad, Van der Vijver Bloemengroothandel, Meer Plantengroothandel, Smithers Oasis en Rosebrandt waren alle dagen op het plein aanwezig om te vertellen over hun bedrijf en vragen te beantwoorden.

Meer over het Bloem&Blad Plein en het bloemwerk van Ilona en Thijs in Bloem&Blad editie 8, die begin oktober uitkomt.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties