Russische ‘Rode Dior’ laat jubileum aankleden met Nederlandse chrysanten

  Nederlandse chrysanten vervulden de hoofdrol tijdens feestelijkheden in Rusland ter ere van de 80e verjaardag van de Russische mode-ontwerper Slava Zaïtsev. De bij leven al legendarische modeontwerper wordt ook wel de Rode Dior genoemd. De feestelijkheden zijn in de gehele Russische pers breed uitgemeten.

  Het Russische team van Sobolj, de organisatie die de Nederlandse sierteelt op de Russische markt promoot, zorgde ervoor dat vooral Nederlandse chrysanten (via JustChrys) werden gebruikt bij de aankleding van de ruimte waarin de jubileumshow en het feest werden gegeven. Flowers by Macheliuk importeerde de bloemen vanuit Nederland.

  Carte blanche
  Slava Zaïtsev is al jaren Ruslands meest toonaangevende mode-ontwerper. Het team van Sobolj kreeg carte blanche van het management voor de decoratie van het gehele theater waarin de show plaatsvond. Niet alleen de catwalk, maar ook de VIP-lounge en foyers werden met bloemwerken versierd. Met deze versiering toonde het team van Flower Experience aan dat de chrysant een echte fashionista is, een bloem waar je een statement mee kunt maken.

  Bij de jubileumshow was de hele Russische en internationale modepers aanwezig. Het 1ste Russische televisiekanaal, dat in heel Rusland massaal bekeken wordt, heeft een uitzending aan de show gewijd. De voorbereidingen en hoogtepunten van de show zijn vastgelegd in foto’s en een video.

  Bron en foto’s: Sobolj

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties