Seasonal Flower Event gaat over trends en zomerbloemen

Op donderdagavond 12 september 2019 organiseert de Nationale Zomerbloemententoonstelling het Seasonal Flower Event 2019. Trendwatcher Aafje Nijman geeft haar visie op het gebied van trends, toegespitst op zomerbloemen.

Aafje Nijman (van Bureau Nijman +van Haaster) zal onder andere ingaan op het belang van het signaleren van trends en hoe daar gebruik van te maken. Aan de hand van een bloemschikdemonstratie zal de trend worden uitgebeeld.

Prijsuitreikingen
Gedurende de avond vindt ook de prijsuitreiking van de NZBT-keuring plaats, en ook de Meesterteler Award voor het product met de hoogste score en de Stimuflori Innovation Award voor het meest innoverende product uit de tentoonstelling, gezien vanuit marktperspectief.

Tentoonstelling
Het event vindt plaats vanaf 19.00 uur in het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk en wordt afgesloten met een informele borrel bij de Nationale Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk.
De tentoonstelling met als thema ‘Nazomeren’ vindt dit jaar plaats van donderdag 12 tot en met zondag 15 september. Meer informatie op de website van de NZBT.

Bron en foto NZBT

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties