Seasonal Trade Fair Naaldwijk staat bol van voorjaarsinspiratie

  De Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair, het inspiratie en relatie-evenement voor bloemisten, handelaren en kwekers, vindt plaats op 14 en 15 maart in Naaldwijk.

  Onderzoek laat zien dat een omgeving met bloemen en planten gelukkiger maakt. Hoe kunt u consumenten verleiden tot het kopen van meer bloemen en planten? In het Royal FloraHolland House is volop inspiratie te vinden. Toparrangeur Pim van den Akker geeft masterclasses en demonstraties. Er is informatie te vinden over winkelinrichting, er zijn presentaties over het benutten van groeikansen in de markt en workshops waarin de wereld van gepassioneerde kwekers en bloemisten dichter bij elkaar wordt gebracht.

  Doe de Green Walk

  Duurzaamheid is geen trend meer te noemen, maar essentieel voor een gezonde groei van de sierteeltsector. De Green Walk voert bezoekers langs alle exposanten met een MPS GAP of vergelijkbaar duurzaamheidscertificaat. Ze zijn te herkennen aan de Green Walk-vloertegel voor de stand.

  World Horti Center

  Tijdens de Seasonal Trade Fair opent het World Horti Center voor het eerst zijn deuren. Dit is een nieuw kennis- en innovatiecentrum voor de tuinbouw waar twaalf sierteeltbedrijven vertellen over hun producten. Vanaf de voorjaarsbeurs rijdt een pendelbus naar dit nieuwe kennis- en innovatiecentrum.

  Bron: Royal FloraHolland | Foto: Nils van Houts/Royal Flora Holland

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties