Bloem en Blad Ondernemerschap showUP toont nieuwe collecties op woongebied

showUP toont nieuwe collecties op woongebied

0

showUP beleeft op 3 en 4 februari alweer haar 13de editie in Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers zijn aanwezig om hun nieuwste collectie woonaccessoires en cadeauartikelen te laten zien.

Twee dagen lang worden in Expo Haarlemmermeer de nieuwste producten en de laatste trends getoond en kunnen bestsellers van het nieuwe woonseizoen worden ingekocht. Opvallend op deze editie is het grote aantal producten en merken op het gebied van duurzaamheid, bewust produceren en fairtrade. Merken als Return to Sender, People of the Sun, Van Verre en Titicaca zijn al langer met Fair Trade bezig. Een nieuwe benadering is te zien bij de presentatie UPcycle // ZERO waste, waar onder meer de collectie van Foekje Fleur te zien is en de lampen van More.

Lezingenprogramma listenUP

Als aanvulling op het aanbod van ruim 400 deelnemers biedt de beurs ook listenUP, een lezingenprogramma van experts en trendwatchers. Bezoekers kunnen zich laten bijpraten over de (online) trends en de impact daarvan op consumentengedrag. En wat zij daar als merk, product, inkoper, ontwerper of retailer mee kunnen. Kortom: tips & tricks en heel veel voorbeelden.

Vaste prik zijn de verrassende hotspots van showUP, waarbij deze keer aandacht voor Moca, een collectie schalen en kopjes uit een druppelende machine, de designcollectie van Cor Unum en de botanische droogbloemenstillevens van Veld & Vaas.

Registratie via website

De beurs is geopend op zondag 3 februari en maandag 4 februari van 10.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis na registratie via de website.

Bron en foto’s: showUP

Reageer op dit artikel

avatar