Sion zet Top Model Romanion centraal op Trade Fair

Dit jaar is er in de stand van Sion op de Royal FloraHolland Trade Fair een speciale hoofdrol weggelegd voor Top Model Romanion. Phalaenopsis Romanion valt op door zijn dieppaarse kleur, bijzondere bloemtekening en compacte blad.

‘Sion heeft tien populaire rassen samengebracht onder de noemer Top Models. Al deze planten hebben zich al jaren bewezen in de markt, met name door de schoonheid van de bloem, de kleur, de uitstekende houdbaarheid, het hoge percentage meertak en andere unieke eigenschappen. Met een keus voor een van deze variëteiten zit een kweker altijd goed’, zegt Eric Moor, eigenaar van veredelaar Sion.

Sion speelt met haar in het oog springende stand in op de upcoming mirror-trend. Met manshoge gouden spiegels en andere bijzondere effecten wordt de schoonheid van de Romanion in al haar facetten uitgelicht. De stand weerspiegelt hiermee het innovatieve karakter van veredelaar Sion.

Sion Open

Meer dan 100 variëteiten zijn tien dagen lang bloeiend te zien tijdens Sion Open. Het jaarlijkse open huis van Sion wordt dit jaar gehouden van donderdag 1 november tot en met zaterdag 10 november in het bedrijf aan de Zijtwende 55 in De Lier. Naast de Top Modellen zijn ook de New Arrivals, de aankomende soorten en testsoorten te bewonderen.

Sion Open vindt plaats van donderdag 1 tot en met vrijdag 9 november van 08.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 10 november tot 12.00 uur. De open dagen zijn alleen bestemd voor kwekers, exporteurs en eindafnemers. Daarnaast zijn kwekers van harte welkom tijdens het Sion Café op vrijdagmiddag 9 november vanaf 15.00 uur op de locatie in De Lier. Aanmelden kan tot 6 november op maartenhuisman@sion.eu.

Bron en foto’s: Sion

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties