Nieuwe Hydrangea en Lisianthus

Kwekerij Sjaak van Schie in Maasdijk start het Hydrangea-seizoen met een nieuwe huisstijl, nieuwe kamerhortensia’s en nieuwe concepten. En Montana Lisianthus en Decorum introduceren de nieuwe Lisianthus Blue Chateau.

Sjaak van Schie heeft verschillende noviteiten in het assortiment, waaronder Hi Ocean en Hi Moon. Bijzonder aan deze soorten zijn de kleuren van de bloemen in de plant volgens de kwekerij. Hi Moon is een witte variant met een rode omlijning en Hi Ocean is bijna kobaltblauw van kleur.

Omdat de markt steeds vaker om concepten met toegevoegde waarde vraagt en kamerplanten populairder zijn dan ooit speelt de kwekerij daar met een nieuw concept op in: kamerhortensia’s zoals de Double Dutch of een Avantgarde in een duurzame mand van zeegras.

Blue Chateau

De nieuwe grootbloemige gevulde Lisianthus Blue Chateau heeft grote bloemknoppen en is sierlijk gefranjerd. Bijzonder aan deze noviteit is dat de kleur van het hart van de bloem verandert van roze-beige richting zacht lavendel om uiteindelijk in grijs-lavendel te verstillen, aldus kweker Montana Lisianthus.Lisianthus Blue Chateau.

Bron en foto’s: Kwekerij Sjaak van Schie

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mevrouw bolder
Mevrouw bolder
8 maanden geleden

Geweldig wat een prachtige plant