Vakblad voor de Bloemisterij Het vak Sneller van RFH Aalsmeer naar Schiphol

  Sneller van RFH Aalsmeer naar Schiphol

  0

  Er komt een snellere verbinding voor het vrachtverkeer van Royal FloraHolland naar Schiphol. Daartoe hebben gemeente Aalsmeer, provincie Noord-Holland, Royal FloraHolland en Vervoerregio Amsterdam een samenwerkingsovereenkomsten ondertekend.

  Met deze nieuw aan te leggen weg sluit de bloemenveiling Royal FloraHolland straks beter aan op de nieuwe N201. Hiervoor komt een nieuwe ingang naar het ontwikkelgebied Oost vanaf de Legmeerdijk (N231) en komt er een nieuwe uitgang vanaf Royal FloraHolland over Green Park Aalsmeer via de Middenweg naar de N201. Naast een nieuwe verbinding voor vrachtverkeer komen er ook versnelling en verbetering van de buslijnen.

  Ook komt er een nieuwe bushalte ter hoogte van de distributiegang van Royal FloraHolland aan de Legmeerdijk. Bij de halte komen trappen, liften en een loopbrug over N231. Deze locatie sluit ook goed aan op de nieuwe sierteelt-attractie FloriWorld (350.000 bezoekers per jaar), die naar verwachting voor de zomer 2020 wordt opgeleverd. De huidige bushaltes op het terrein van Royal FloraHolland komen te vervallen.

  De planning is dat eind 2022 geplande verbeteringen klaar zijn.

  Reageer op dit artikel

  avatar