Snijbloemenassortiment Decorum opgenomen in Flowerbook app

Het snijbloemenassortiment van Decorum is nu ook via de Flowerbook app te vinden. Dit online platform brengt snijbloemen met alle relevante productinformatie wereldwijd onder de aandacht bij bloemisten en exporteurs.

Zowel Decorum als Flowerbook zijn enthousiast over de samenwerking. ‘Met het toevoegen van de Decorum snijbloemenkwekers aan onze app krijgen we meer slagkracht om het platform verder te ontwikkelen’, aldus Fabian van Dijk, medeoprichter van Flowerbook. ‘Op deze manier kunnen we grote stappen voorwaarts maken en zorgen dat onze wereldwijde gebruikers geïnformeerd blijven over het groeiende assortiment dat Decorum aanbiedt.’

Flowerbook is in 2014 opgericht door Robin Hesselberth en Fabian van Dijk. Zij hebben het doel om ’s werelds grootste informatieplatform over snijbloemen te creëren. In Flowerbook zijn snijbloemen op te zoeken op basis van kleur, soortnaam en beschikbaarheid. Daarnaast biedt de app inspiratie en verzorgingstips.

Sinds de lancering op de IFTF in november 2014 heeft Flowerbook wereldwijd 37.000 gebruikers en verwelkomt de app per maand meer dan 1000 nieuwe gebruikers.

Bron: Decorum | Foto: Flowerbook

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties