Bloem en Blad Vakmanschap Studenten exposeren in Blooming Kunsthuis 18

Studenten exposeren in Blooming Kunsthuis 18

1

Derdejaarsstudenten van de opleiding Bloem & Design van het Lentiz MBO Westland tonen op zaterdag 8 en zondag 9 december bij Kunsthuis 18 in Naaldwijk hun innovatieve bloemsierkunstvaardigheden. Bezoekers krijgen inspirerende florale objecten en andere bijzondere bloem-, groen- en stylingsproducten te zien.

Zeven derdejaarsstudenten van de opleiding Bloem & Design van MBO Lentiz organiseren in het kader van hun afstudeeropdracht een tentoonstelling van natuurlijke materialen. Als vakexperts in opleiding krijgen zij de gelegenheid om hun kwaliteiten aan de bezoekers van Kunsthuis18 te tonen en presenteren en verkopen hun florale objecten. Student Tiffany van Lenten is één van de projectleiders: ‘Wij zijn blij met de kans die onze sponsoren Westland Bloemen Export, Van Duyvenvoorde flowers & plants, Javadoplant en Kunsthuis 18 bieden. Zo kunnen wij als studenten laten zien hoe wij met bloemen en planten de bezoekers kunnen inspireren. We willen de Kunst in bloemsierkunst laten zien.’ Joyce Wooning, de andere projectleider, en Tiffany geven op zondag ook demonstraties van verschillende technieken.

De studenten werken tijdens hun studie aan hun professionaliteit door aanwezig te zijn en/of deel te nemen aan veel evenementen, zoals Christmasworld, VT Wonen & Design beurs, Zomerbloemententoonstelling, Varend Corso, en de Rijksmuseumcontest. Ter voorbereiding op dit Rijksmuseumproject maken tweedejaarsstudenten van Bloem & Design plantaardige schilderijen. Ook deze schilderachtige arrangementen zijn komend weekend te zien in Kunsthuis 18. De entree is gratis en de expositie is geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Bron en foto: Lentiz MBO Westland

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Dorien Roling Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Dorien Roling
Gast
Dorien Roling

Great experience and great to show our passion for flower design!!!