Studenten Terra steken Peerd van Ome Loeks in nieuw jasje

Om de vernieuwde opleiding Bloem, Groen & Styling te promoten gaat regelmatig een groep studenten van Terra mbo Groningen met een volgeladen bakfiets op pad voor een groene pop-up metamorfose. Dit keer was het Peerd van Ome Loeks aan de beurt.

De studenten hebben de opdracht om een ‘saaie’ openbare ruimte binnen een uur om te toveren tot een gezellige sfeervolle setting. Vorige maand werd een deel van de Euroborg nog in een nieuw jasje gestoken, deze week onderging het Peerd van Ome Loeks op het hoofdstation in Groningen een metamorfose. De komende periode worden nog meer openbare ruimtes in Groningen tijdelijk gepimpt.

Terra Groningen wil met de vernieuwde opleiding Bloem, Groen & Styling inspelen op de duurzame ontwikkelingen in de maatschappij, het feit dat klassieke bloemenwinkels verdwijnen en de toenemende rol van tuincentra en woonwinkels. De opleiding sluit aan bij de vraag vanuit de markt naar vakbekwame, breed opgeleide groene vormgevers volgens de vakopleiding. De opleiding start vanaf schooljaar 2020-2021 op diverse mbo-niveaus.

Bron en foto’s: Terra

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties