Bloem en Blad Sylvie Meis bezoekt Silk-ka op Ambiente

  Sylvie Meis bezoekt Silk-ka op Ambiente

  0

  Vandaag, maandag 12 februari, was Sylvie Meis te gast op de Ambiente 2018 in de Frankfurter Messe. De presentatrice bezocht verschillende stands, waaronder de rijkelijk gedecoreerde presentatie van Silk-ka. Nederland is partnerland van de internationale vakbeurs.

  Samen met Detlef Braun van de Messe Frankfurt maakte Sylvie Meis een rondje over de beurs op zoek naar de nieuwste trends en woonaccessoires. Ze was met name geïnteresseerd in de designerlampen van het Nederlandse bedrijf It’s about Romi, maar ook de zijden bloemen van Silk-ka konden haar bekoren, net als de traditionele producten van de Duitse groothandel Cor Mulder.

  De presentatrice vertelde dat ze momenteel bezig is met het inrichten van een gastenkamer voor haar Nederlandse familie en dat ze veel inspiratie heeft opgedaan op de Ambiente 2018.

  Do Dutch

  Tot slot bezocht ze ook de presentatie Do Dutch, die industrieel vormgever Robert Bronwasser speciaal voor de beurs heeft ingericht. In zijn expositie staan de meest bekende en bijzondere Nederlandse ontwerpen centraal.

  Ambiente is op 9 februari opengegaan en duurt nog tot en met dinsdag 13 februari.

  Meer over Ambiente 2018 in Bloem&Blad 4, die in maart verschijnt.

  Bron en foto’s: Messe Frankfurt / Pietro Sutero

   

  Reageer op dit artikel

  Laat als eerste een reactie achter.

  avatar