Takii Seed doopt Lisianthus ‘Corelli Delft Blue’

Op de IPM Essen is de nieuwe Lisianthus ‘Corelli Delft Blue’ gedoopt in de stand van veredelaar Takii Seed. Dit Lisianthus ras, dat wordt gekweekt door Montana Lisianthus, kenmerkt zich door het kleurenpalet van zijn gevulde, dubbel gefranjerde bloemen en een uitmuntend vaasleven.

‘Corelli Delft Blue’ dankt zijn naam aan het handgeschilderde aardewerk uit Delft. Elke bloem is verschillend van tekening alsof ze met de hand zijn geschilderd. De Corelli-serie verwijst naar de symfonieën van de Italiaanse componist.

Winactie voor bloemisten

De komende week zijn de eerste aantallen van Corelli Delft Blue voor bloemisten exclusief verkrijgbaar bij FleuraMetz. Vanaf week 6 is dit nieuwe ras vrij beschikbaar via de gebruikelijke kanalen van Montana Lisianthus. Om de start van Corelli Delft Blue te vieren organiseert FleuraMetz een winactie voor bloemisten. Zij worden uitgedaagd een verrassende creatie te maken met Corelli Delft Blue. De deelnemers met de mooiste creaties maken kans op de hoofdprijs: een tweedaagse ‘Delft Blue Experience’. Ook worden originele Royal Delfts blauwe vazen en een aantal bossen Corelli Delft Blue verloot onder de inzendingen.

Bron en foto’s: Pull Position

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties