Tea by Me eerste startup bij Albert Heijn Amsterdam

  De komende weken testen vier startups hun producten bij Albert Heijn. De winkel van AH XL aan het Gelderlandplein in Amsterdam is daarvoor uitgerust met een ‘startupschap’. Tea by Me bijt het spits af, meldt Retailnews.

  De eerste startup die zijn producten mag laten zien is Tea by Me. De theekweker Special Plant Zundert verkoopt planten, waarmee consumenten hun eigen thee kunnen laten groeien. Het idee past helemaal in de trend van thuis zelf kweken. ‘Thee wordt gezet met behulp van blaadjes van de Camellia sinensis, oftewel de theeplant. Zowel witte, groene, zwarte en oolong-thee zijn allemaal afkomstig van deze plant, maar onderscheiden zich door hun eigen unieke vervaardiging. Met de theeplant van Tea by Me kweek je met wat liefde & aandacht jouw eigen thee’, aldus de kweker.

  Jonge ondernemers

  Albert Heijn heeft als doel om klanten kennis te laten maken met kleine, innovatieve voedingsstartups. De supermarktketen houdt jaarlijks al een pitch, waarbij jonge ondernemers worden gestimuleerd om met nieuwe producten te komen. ‘Deze test is daar een mooie aanvulling op’, aldus commercieel directeur Marit van Egmond. Als de pilot in de smaak valt, krijgen startups vaker de ruimte binnen Albert Heijn, aldus Retailnews.

  Bron: Retailnews | Foto: Special Plant Zundert

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties