Telefoonboek.nl beoordeelt Bloem met Stijl als beste bloemist

  Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is Bloem met Stijl in Eerbeek de beste bloemist. De winkel scoort goed op alle vlakken en krijgt van alle klanten een 10.0.

  Klanten die op zoek zijn naar een goede bloemist in de buurt kunnen daarvoor online ratings raadplegen, die voorgaande klanten geschreven hebben. Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers naast het bekijken van contactinformatie van bedrijven, ook terecht om bedrijven te beoordelen. De bezoeker beoordeelt de algemene indruk, service en prijs/kwaliteitverhouding van het bedrijf.

  Bij de bloemisten is Bloem met Stijl het beste beoordeeld. De bloemist krijgt gemiddeld een 10.0 en scoort zeer goed op de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteit verhouding. Op de tweede plaats staat Bloemen Dronten met een 9.7. Bloembinderij De Kersenbloem staat op de derde plek, ook met een 9.7. Op de vierde plaats staat Jouw Bloemist in Zeewolde, met een 9.5 en op plek vijf staat Anne’s Bloem in Zegveld, met een 9.4 gemiddeld.

  Bron: Telefoonboek.nl |Foto: Bloem met Stijl

  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  henk wubben
  henk wubben
  5 jaren geleden

  telefoonboek nl ?????????????? zooooooooooooo 1982 ! de jeugd kent nog niet eens een telefoonboek pffffffffffffffffff bloem en blad trapt overal in