Ter Steege organiseert bloemistendag

Ter Steege gaat zich nog meer op bloemisten en groenspeciaalzaken richten. Hiervoor heeft de groothandel een bloemistenteam met gespecialiseerde accountmanagers ingesteld en organiseert het bedrijf op zondag 14 juli voor de eerste keer een bloemistendag in Rijssen.

Ter Steege pakt naar eigen zeggen hun bedrijfsvoering vanaf heden totaal anders aan dan klanten van hen gewend zijn. Dat doen ze met een nieuwe collectie, een bloemistenteam met gespecialiseerde accountmanagers en een goede dosis gezelligheid. Hun allereerste bloemistendag organiseren zij op zondag 14 juli vanaf 10 uur. ‘Het belooft een dag vol gezelligheid, inspiratie en verrassingen te worden’, aldus de groothandel.

Carly Elffrink van het bloemistenteam: ‘We willen de bloemist onze collectie graag persoonlijk laten zien en voelen, en juist daarom organiseren wij dit jaar voor het allereerst een speciale bloemistendag in onze hoofdvestiging, het House of Inspiration, in Rijssen. Een volledig verzorgde dag inclusief eten en drinken.’

Bron: Ter Steege |Foto’s: Green Stock Photography

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties