Rozen bij Young Patrons Gala en Glastonbury

Vijfduizend rode rozen van Aleia Roses stalen vrijdagavond 28 juni de show bij het Young Patrons Gala, een feestelijke avond vol met opera en ballet in Amsterdam. De bloemstylisten van The Wunderkammer zorgden voor de florale aankleding van het evenement. Twee dagen later deelde zangeres Kylie Minogue de Red Naomi uit op muziekfestival Glastonbury in Engeland.

Geïnspireerd door een van de uitvoeringen van de avond, Romeo & Julia, koos The Wunderkammer de rode rozen van Aleia Roses om te schitteren in de bloemendecoraties. Ruim vijfduizend biologisch en duurzaam geproduceerde Red Naomi!-rozen werden gebruikt om grote arrangementen te creëren en de gasten lieten zich fotograferen voor een vier meter lange rozenmuur, die opgebouwd was als een rozentuin met groene bladeren.

Het Young Patrons Gala wordt jaarlijks georganiseerd door de Young Patrons Circle om ballet en opera te vieren en te ondersteunen. Door lid te worden van de Young Patrons Circle kun je meehelpen de richting en toekomst van de Nationale Opera & Ballet vorm te geven.

Glastonbury

Tijdens een optreden op het legendarische Glastonbury Festival op 30 juni deelde Kylie
Minogue nog eens vijftienhonderd rode Aleia-rozen aan het publiek uit. LM Flower Fashion Productions werd rechtstreeks door de popster benaderd met de vraag een bijzonder moment met rode rozen te realiseren tijdens haar optreden. Vervolgens werden de Red Naomi!-rozen geselecteerd. Tijdens het nummer ‘Where the Wild Roses Grow’ – een duet met Nick Cave –  vroeg de zangers haar publiek de liefde door te geven door elkaar een rode roos te geven. De zangeres overhandigde de eerste bloem en zo ontstond ‘the wave’ van rode rozen.

Bron en foto’s: Aleia Roses

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties