TICA en Trends & Trade samen verder onder één naam

TICA en Trends & Trade heten voortaan: TICA Trends & Trade. Hierbij dient Trends & Trade als ‘ondertitel’ om de eerstvolgende jaren herkenbaar te blijven bij de grote groep ondernemers die sinds jaar en dag zijn inkopen in Venlo doet. Fashion Extras gaat verder als TICA Concept Store.

Om de groei die TICA en Trends & Trade de laatste jaren doormaakten, online en buiten de grenzen van Nederland voort te zetten, is besloten verder te gaan als één merk met een vernieuwde uitstraling. ‘Onze visie is dat iedereen onderscheidend kan zijn. Bij TICA Trends & Trade kopen winkeliers, stylisten, horecaondernemers en projectinrichters in de cash & carry’s waar ruim driehonderd merken hun collecties presenteren. Precies die items die voor hen onmisbaar zijn nemen ze per stuk mee, er is geen minimale afname’, zegt commercieel directeur Rogier Uivel. ‘Maar onze ambities rijken verder dan de cash & carry’s. Wij willen onze succesformule uitbreiden en daarvoor is verandering van spijs nodig.’

Voorjaarstrend

Op 3 en 4 januari vindt de feestelijke presentatie van de nieuwe voorjaarstrend op alle locaties plaats voor bezoekers. Dit keer staat de nieuwe trend geheel in het teken van de nieuwe uitstraling van TICA Trends & Trade.

Bron en foto: TICA Trends & Trade

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mijnietbellen
mijnietbellen
1 maand geleden

tica het adres waar je je eigen klanten , ook goedemorgen kunt wensen , wat een aanfluiting is dat daar , iedereen is welkom ???????