Topbloemen en FleuraMetz gaan samenwerken

Topbloemen.nl en FleuraMetz gaan de samenwerking aan. Bloemisten die zijn aangesloten bij Topbloemen, kunnen direct inkopen bij de groothandel en profiteren van extra voordelen.

Edwin van Arkel, CEO van Topbloemen.nl: ‘Vanuit onze aangesloten bloemisten groeit de behoefte aan collectieve afspraken op inkoopgebied. In de samenwerking met FleuraMetz hebben wij een partner gevonden die aan deze vraag voldoet. Transparant en scherp in prijs, dicht bij de bron, aantoonbaar vers en duurzaam.’ Gerko Schortemeijer, CCO bij FleuraMetz, voegt daaraan toe: ‘Transparantie is belangrijk. Door deze samenwerking wordt voor zowel bloemist als consument inzichtelijk wat er in de keten gebeurt.’

Met een jaaromzet van ruim 50 miljoen euro verzendt Topbloemen.nl meer dan 1 miljoen boeketten naar particulieren en bedrijven. De FleuraMetz-groep distribueert bloemen, planten, accessoires, services en informatie. De jaaromzet bedraagt rond de 400 miljoen euro. Er zijn wereldwijd 1.400 mensen werkzaam bij FleuraMetz.

Bron en foto: FleuraMetz

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ik werk niet voor niks
ik werk niet voor niks
3 jaren geleden

de bloemistjes rennen naar de groothandel om weer voor bijna niks boeketten te maken en nog bezorgen , goed bezig TOPPIE !