Bloem en Blad Ondernemerschap Topbloemen en FleuraMetz gaan samenwerken

Topbloemen en FleuraMetz gaan samenwerken

1

Topbloemen.nl en FleuraMetz gaan de samenwerking aan. Bloemisten die zijn aangesloten bij Topbloemen, kunnen direct inkopen bij de groothandel en profiteren van extra voordelen.

Edwin van Arkel, CEO van Topbloemen.nl: ‘Vanuit onze aangesloten bloemisten groeit de behoefte aan collectieve afspraken op inkoopgebied. In de samenwerking met FleuraMetz hebben wij een partner gevonden die aan deze vraag voldoet. Transparant en scherp in prijs, dicht bij de bron, aantoonbaar vers en duurzaam.’ Gerko Schortemeijer, CCO bij FleuraMetz, voegt daaraan toe: ‘Transparantie is belangrijk. Door deze samenwerking wordt voor zowel bloemist als consument inzichtelijk wat er in de keten gebeurt.’

Met een jaaromzet van ruim 50 miljoen euro verzendt Topbloemen.nl meer dan 1 miljoen boeketten naar particulieren en bedrijven. De FleuraMetz-groep distribueert bloemen, planten, accessoires, services en informatie. De jaaromzet bedraagt rond de 400 miljoen euro. Er zijn wereldwijd 1.400 mensen werkzaam bij FleuraMetz.

Bron en foto: FleuraMetz

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
ik werk niet voor niks Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
ik werk niet voor niks
Gast
ik werk niet voor niks

de bloemistjes rennen naar de groothandel om weer voor bijna niks boeketten te maken en nog bezorgen , goed bezig TOPPIE !