Topbloemen.nl neemt bezorgkosten voor zijn rekening

Topbloemen.nl gaat de lokale bloemisten met wie zij samenwerkt, ondersteunen door de verzendkosten volledig op zich te nemen. Met deze gratis bezorging wil de organisatie de branche een hart onder de riem steken.

Het bedrijf zet een groot campagnebudget in om deze actie kracht bij te zetten. Doordat klanten hun bloemen momenteel gratis bezorgd krijgen, verwacht de online retailer meer bestellingen te kunnen doorgeven aan de bloemisten die namens Topbloemen.nl bezorgen.

De organisatie wil met haar geste niet alleen haar bloemenwinkels ondersteunen maar ook haar klanten bedanken. ‘Dankzij hun bestellingen geven ze een bosje geluk aan niet één, maar twee partijen’, aldus de online bloemenverkoper.

Contactloos bij Fleurop

Fleurop meldt op de website dat vanaf heden alleen nog maar contactloos betaald kan worden bij aangesloten bloemisten. De bezorgers zetten het boeket bij aflevering voor de deur neer. Ook meldt de online retailer dat niet alle bloemen meer geleverd kunnen worden. ‘We hebben het assortiment op Fleurop.nl daarom aangepast, waardoor het aanbod minder groot is dan mensen van ons gewend zijn. Maar er is nog voldoende keuze om een mooi boeket te laten bezorgen.’

Bron: Topbloemen.nl en Fleurop.nl | Foto: Topbloemen.nl

guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Atie
Atie
2 jaren geleden

Nou, ik heb gewoon bezorgkosten moeten betalen

S. Tetteroo
S. Tetteroo
2 jaren geleden

Ook ik heb nu al 2x gewoon bezorgkosten betaald!!

Kessley Derksen
Kessley Derksen
2 jaren geleden

Ik heb ook online de bezorgkosten moeten betalen. Of storten jullie dat weer terug?