Training Klantgericht Verkopen, durf te vragen wat je waard bent!

  Bloem&Blad en Van der Vijver Bloemengroothandel organiseren niet alleen masterclasses en trainingen om je creatieve vaardigheden te versterken, als bloemist is verkopen ook een belangrijk onderdeel van het vak. Daarom bieden wij de volgende training aan:

  Verkopen zonder Verkopen

  Klantgericht verkopen,  In deze training leer je, met behulp van tips & tricks,  het optimaliseren van de winkel ervaring. Vol met handreikingen en praktische voorbeelden om jouw klant te informeren en te adviseren. Ontdek hoe jij en jouw collega’s op een natuurlijke manier je omzet kunnen verhogen zonder het gevoel te hebben dat je aan het verkopen bent. Leer de regie te nemen.


  Durf te vragen wat je waard bent!

  Tuincentrum of doorloopwinkel, afscheidsbloemist, Business Bloemist of meesterwinkel. Het maakt niet uit in welk winkel je staat. Iedere winkel heeft zo zijn eigen formule, maar aan de grondslag van klantbeleving & gastheerschap sta jij met jouw kennis en vakmanschap.

  Vind je het lastig om te verkopen wat je waard bent?  Hoe ben je een goede verkoper, zonder te verkopen? En hoe zorg je ervoor dat klanten bij je terugkomen? Hoe maak je die verbintenis? Welke vragen stel je tijdens het verkoopgesprek en wanneer? En hoe verkoop je je prijs, zonder gezeur?

  Als al deze uitspraken of vragen bij jou passen, dan nodigen wij je uit voor een Masterclass – de Beleving – Verkopen zonder verkopen! Met plezier deelt Pudji Nieuwenburg haar kennis en kunde.

  Pudji is creatief directeur bij Nieuwenburg Sfeer en Evenementendecoraties. Met haar achtergrond als bloemdesigner, docent en coach is zij de juiste persoon om in deze training in te gaan op jullie ervaringen.

  De training vindt donderdag 15 juli van 19:00 tot 22:00 plaats bij Van der Vijver in Rijnsburg en je wordt uiteraard voorzien van een hapje en een drankje. Na de training ga je naar huis met een berg informatie en nieuwe vaardigheden die je direct kunt inzetten.

  Kosten voor deze training zijn:

  €125 excl. BTW

  Klanten van Van der Vijver en Abonnees van Bloem&Blad betalen €100.

  De aanmelding is definitief wanneer je de bevestiging hebt ontvangen.

  Bij afmeldingen 7 tot 4 dagen voor aanvang zijn wij genoodzaakt 25% van het tarief in rekening te brengen. Bij 3 dagen voor aanvang moeten wij 50% in rekening brengen en bij 2 of minder dagen 100%.

  Meld je aan via onderstaand formulier:

   guest
   0 Reacties
   Inline feedbacks
   Bekijk alle reacties