Trendevent over consumenten- en lifestyletrends 2019

  Appletizer organiseert op dinsdag 23 januari in Amsterdam een trendevent over de consumenten-, lifestyle- en kleurentrends voor de zomer van 2019. Sprekers Christine Boland en Els van Niekerk gaan in op de trends op het gebied van mode, design en kleuren.

  Trendwatcher Christine Boland is een vaste gast op het trendevent van Appletizer. Haar presentatie over het zomerseizoen 2019 heeft als titel ‘Visual Poetry, for a data driven world’. Zij zal ingaan op vragen als Wat zijn de belangrijkste consumenten- en lifestyletrends? Wat is de design language en vormentaal die hierbij past? Wat zijn de kleuren en kleurcombinaties die je niet mag missen en waar zit de vernieuwing?

  Tweede spreker is Els van Niekerk, die samen met Liesbeth Oltmans het trendforecasbureau Oltmans van Niekerk vormt. In haar presentatie ‘Now Next’ laat zij zien welke strategie bedrijven kunnen volgen om in de toekomst relevant te zijn. Hoe kun je je bestaande klanten verrassen met innovatieve en unieke producten en diensten?

  Het trendevent vindt plaats op dinsdag 23 januari om Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Inschrijven kan op www.appletizer.nl

  Bron: Appletizer | Foto: Shutterstock

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties