Bloem en Blad Vakmanschap Trendpresentatie Lidewij Edelkoort over impact van groen

Trendpresentatie Lidewij Edelkoort over impact van groen

0

Lidewij Edelkoort presenteert op maandag 2 december in Naarden de nieuwe trends voor lente/zomer 2021. Het thema is Green Wave, over de positieve invloed van groen op ons leven: ‘het zorgt voor plezier, energie en geluk.’

Appletizer organiseert op 2 december het trendevent met Lidewij Edelkoort, die sinds deze maand vermeld staat op de lijst van BoF 500. Daarmee is zij toegetreden tot 1 van de 500 meest invloedrijke mensen in de Global Fashion Industry. In haar presentatie gaat zij in op de behoefte van groen om ons heen, die zo groot is dat zij de mode- en designindustrie zal veranderen, volgens Lidewij. Het gehele programma omarmt het thema Green Wave, waar zij haar visie geeft over de toekomstige lifestyle-, fashion-, activewear- & kleurtrends.

Drie presentaties

De presentatie start om 10.00 uur, maar belangstellenden zijn al vanaf 8.30 uur welkom om nieuwe boeken te bekijken. Het programma bestaat uit drie verschillende presentaties:

  • Green Wave, fashion, textile and macro trends & audiovisual in music.
  • The Green Book, casual wear, leisure & active.
  • Lifestyle ‘a matter of taste – a taste for design’.

Rond 14.00 uur eindigt de presentatie met een netwerkborrel. Dit volledig verzorgde event, dat plaatsvindt in Naarderbos in Naarden, is bij te wonen voor 375 euro, inclusief het booklet van Lidewij Edelkoort. Voor studenten en docenten hanteren we een aangepast tarief van 250 euro.

Bron en foto: Appletizer

Reageer op dit artikel

avatar