Trendspecials Bloem&Blad nabestellen

Sinds kort zijn de Trendspecials van Bloem&Blad los te bestellen. Deze speciale nummers zijn online te bestellen via de webshop van Hortipoint, de uitgever van onder meer Bloem&Blad. In 2020 is Bloem&Blad gestart met het uitbrengen van vier uitgebreide Trendspecials naast de zes reguliere edities. Hieronder een overzicht van de beschikbare themanummers.

Well-being

In de eerste Trendspecial Well-being staat de positieve werking centraal die bloemen en planten kunnen hebben. Ze maken gelukkiger, maar bewezen ook gezonder. Onderzoekers, wetenschappers, groene influencers, bloemisten, kwekers en designers laten allemaal hun licht schijnen op het thema.

On/offline

De tweede Trendspecial heeft als thema On/offline. Middenin de eerste ‘intelligente lockdown’ ging de redactie op zoek naar de relatie tussen de fysieke en online winkels. Het thema was al eerder bepaald, maar de coronacrisis gaf er een nog belangrijkere lading aan.

Duurzaam

De derde Trendspecial staat helemaal in het teken van duurzaamheid. Een thema dat telkens nieuwe inzichten biedt en belangrijk blijft voor de hele groensector. Het thema is actueler dan ooit. In deze editie komen wetenschappers, marketeers, groenspecialisten en milieuactivisten aan het woord.

Culturen

De vierde en laatste Trendspecial gaat over Culturen. Momenteel heeft bijna een kwart van de Nederlandse bevolking een migratieachtergrond. De samenstelling van de bevolking verandert, en daarmee ook de markt van de groenspecialist. In deze speciale editie komen consumenten met een migratieachtergrond aan het woord over hun gewoonten en gebruiken over bloemen en planten, maar ook onderzoekers, jonge studenten, kwekers en bloemisten.

Webshop

Het bestellen van de losse editie kan via de webshop van Hortipoint. Losse nummers kosten €25 (inclusief verzendkosten en btw). Nummers zijn na te bestellen zolang de voorraad strekt.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties