TrendZ best bezochte non-food retailbeurs van Benelux

  De gecombineerde vakbeurs TrendZ en Stationery, Office & Convenience Days is in twee jaar tijd flink gegroeid. Tijdens de afgelopen najaarseditie van 27 tot en met 29 augustus hebben 10.107 bezoekers de beurs bezocht; 25,3% meer dan vorig najaar.

  Doordat er ook 88 standhouders meer aanwezig waren op de beurs is TrendZ uitgegroeid tot de best bezochte en in oppervlakte grootste non-food retailvakbeurs van de Benelux. Vrijwel alle deelnemers hebben aangegeven ook de komende edities aanwezig te zijn op de beurs.

  Winnaars Innovation en Participation Award
  TrendZ reikte deze editie voor het eerst twee awards uit: Innovation en Participation Award. Bezoekers konden tijdens de beurs via een stembiljet hun gewenste winnaar invullen op het gebied van innovatie. De Innovation Award werd uitgereikt aan Natural Luxury met zijn olijfhouten planken. De Participation Award werd uitgereikt aan Pretty Hot & Tempting (categorie 0-40 m² stand) en J. Kersten (40 m² en groter). Zij werden door een vakkundige jury beoordeeld als exposanten die het beste uit hun beursdeelname hadden gehaald.

  Kijk voor een impressie van TrendZ Najaar hier. Meer informatie over de voorjaarseditie is te vinden op trendzvoorjaargorinchem.nl.

  Bron en foto’s: TrendZ

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties