Bloem en Blad TrendZ breidt BloomCoop Inspiratieplein uit

  TrendZ breidt BloomCoop Inspiratieplein uit

  2

  TrendZ breidt in 2018 haar kennis- en inspiratieprogramma uit. De vakbeurs voor lifestyle, stationery, office en convenience lanceert een uitgebreid programma op het Inspiratieplein tijdens de aankomende voorjaarseditie. Op dit BloomCoop Inspiratieplein worden verschillende trend- en bloemwerk demonstraties gegeven.

  Tijdens de editie van TrendZ op 14, 15 en 16 januari in Gorinchem presenteren 250 exposanten hun nieuwste voorjaarscollecties. Uit de enquêtes van TrendZ Voorjaar 2017 kwam naar voren dat bezoekers tevreden zijn met het aangeboden kennis- en inspiratieprogramma en zelfs nog wel meer willen zien en horen. Daarom heeft de beursorganisatie besloten het BloomCoop Inspiratieplein uit te breiden. ‘Of je nu nieuw bent in de branche of er al jaren rondloopt, op dit plein kan elke bezoeker zich laten inspireren. Bezoekers worden door professionals uitgedaagd en aan het denken gezet over hun vak’, zegt Marc Chardonnens van TrendZ.

  Automatisering in de retail

  Naast dit inspiratieplein is er nog een ander theater waar bezoekers de mogelijkheid krijgen om een lezing te volgen over automatisering in de retail, georganiseerd door Vendit. Belangstellenden kunnen zich tijdens het registreren van hun gratis e-ticket hiervoor aanmelden.

  Data en openingstijden

  De dertiende editie van TrendZ Voorjaar is op 14, 15 en 16 januari te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. De openingstijden van de inkoopbeurs zijn: 14 januari van 10.00 tot 18.00 uur, 15 januari 2018 van 12.00 tot 22.00 uur en 16 januari van 10.00 tot 17.00 uur.

  Bron en foto’s: TrendZ

  Reageer op dit artikel

  2 Reacties op "TrendZ breidt BloomCoop Inspiratieplein uit"

  avatar
  nieuwste oudste meest gestemd
  geengoedgevoel
  Gast

  zal wel weer het zelfde kliekje zijn , die bol staan om elkaar complimentjes te geven pfffffffffffff heel erg dit

  henkbres
  Gast

  mooi