TrendZ en Bloem&Blad-plein eerste events in nieuwe beurshal

Evenementenhal Gorinchem breidt uit met een tweede hypermoderne beurshal, Next Level genaamd. De vakbeurs TrendZ, inclusief het nieuwe Bloem&Blad Ondernemersplein, is het eerste event in de nieuwe hal.

De werkzaamheden zijn enkele maanden geleden gestart en de oplevering van Next Level – met een eigen huisstijl en website, is eind augustus. Voorheen bestond Evenementenhal Gorinchem uit één grote beurshal op de begane grond. De tweede beurshal komt op de bovenverdieping die door twee centrale roltrappen verbonden is met de huidige hal.

Sinds 2016 is Evenementenhal Gorinchem eigendom van Easyfairs. Deze internationale beursorganisator wil aan de hand van deze mega-investering haar beurzen in Gorinchem verder laten groeien. ‘Next Level wordt een hypermoderne beurshal die multifunctioneel inzetbaar is. Zo zijn meerdere beurzen uit hun jasje gegroeid. Zij kunnen nu verder groeien door uit te breiden naar de bovenverdieping. Ook biedt het mogelijkheden om meerdere beurzen en evenementen gelijktijdig te laten plaatsvinden’, zegt CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland.

De eerste beurs die gebruik gaat maken van Next Level is TrendZ Najaar, de inkoopbeurs voor de retail en detailhandel op 25, 26 en 27 augustus. Onderdeel van deze beurs is het Bloem&Blad Ondernemersplein met workshops, demonstraties en veel bloemwerk. Ook de redactie is aanwezig om met bezoekers in gesprek te gaan.

Bron en foto’s: Easyfairs

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties