Trendz gaat door, vakbeurs sluit alle dagen om 17.00 uur

Update: Intussen is duidelijk dat Trendz is verplaatst naar februari.


Trendz voorjaar kan doorgang vinden op 9, 10 en 11 januari, maar moet wel alle dagen de deuren sluiten om 17.00 uur vanwege de avondlockdown. ’s Morgens gaan de deuren van de vakbeurs eerder open: op zondag om 9.00 uur en maandag en dinsdag om 8.00 uur. Ook de wedstrijd om de Bloem&Blad Talent Award, op maandag 10 januari, kan doorgaan.

Op de beurs zijn verder mondkapjes verplicht als bezoekers en exposanten zich verplaatsen, evenals de 1,5 meter afstand. Als mensen in een stand stil staan om iets te bekijken, dan is een mondkapje niet verplicht. De cateringpunten zijn geopend, maar consumpties moeten wel zittend worden genuttigd. Ten slotte werkt de vakbeurs met de coronacheckapp om toegang te krijgen.

Bloem & Bladplein

Op Trendz is ook het Bloem & Bladplein weer te vinden. Hier vinden op zondag en dinsdag diverse demonstraties plaats. Zondag 9 januari geeft Ilona Oostenveld namens Oasis een demonstratie en dinsdag 11 januari demonstreert Joyce Brueren. Op maandag is er de finale van de Talent Award. Drie finalisten krijgen verschillende opdrachten waaronder Vintage Vazen. Ze grabbelen uit een bak een nummer, dat correspondeert met een vaas uit de kringloopwinkel. Op deze ouderwetse/gedateerde vaas moeten zij een passend arrangement maken dat als geheel de vaas opfleurt en een nieuw leven geeft. Deze opdracht vertegenwoordigt de duurzaamheidstrend die steeds belangrijk wordt en zo wordt de creativiteit van de finalist getest.

Woontrends 2022

INretail geeft op maandag een sessie over de woontrends 2022. ‘Samen met het trendbureau Nijman + Van Haaster hebben we voor 2022 de huidige tijdgeest Calibrate geschetst. Vanuit deze tijdgeest wordt uitgelegd hoe de behoefte van de consument verandert en hoe jij daar als retailer op kunt in spelen’, zegt Anna Hutten die namens INretail deze presentatie zal geven. Zij is brancheadviseur wonen bij INretail, de brancheorganisatie voor retailers in non-food.

Bron en foto’s: Trendz

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mijnietbellen
mijnietbellen
1 jaar geleden

belachelijk dat dat dan doorgaat , dadelijk hebben we weer vele ondernemers met corona , gebruik je verstand en blijf weg daar ( is sowieso niks nieuws te zien de laatste jaren ! )