Bloem en Blad TrendZ nu ook in België

  TrendZ nu ook in België

  1

  De internationale beursorganisator Easyfairs lanceert TrendZ Belgium, een nieuw inkoopmoment voor de living & lifestyle markt. De eerste editie vindt plaats op 27, 28 en 29 januari 2019 in Flanders Expo in Gent.

  Het event wordt in België gelanceerd naar het model van TrendZ in Nederland, de beurs die Easyfairs Evenementenhal tweemaal per jaar organiseert. Na een uitgebreid onderzoek wordt het beursconcept van TrendZ nu ook gelanceerd in België als TrendZ Belgium. Easyfairs komt daarmee tegemoet aan de vraag vanuit de sector naar een event in België voor de professionele retailer. TrendZ wil het meest complete inkoopmoment zijn voor de detailhandel in onder meer home & living, design, verlichting • kleinmeubel, home fragrance, young & trendy, bloemdecoratie, garden & outdoor en fairtrade.

  Tweemaal per jaar

  TrendZ Belgium zal tweemaal per jaar plaatsvinden: een voorjaarseditie in januari en een najaarseditie in september, telkens in Flanders Expo in Gent. ‘Trendz Belgium is een nieuw event op maat met focus op de Belgische markt. Ontstaan vanuit de overtuiging dat ook de Belgische markt plaats biedt aan een event dat retailers en inkopers inspireert met living & lifestyle producten’, aldus Patrick Geysels, head of cluster TrendZ Belgium.

  Bron en foto: TrendZ Belgium

  1
  Reageer op dit artikel

  avatar
  1 Comment threads
  0 Thread replies
  0 Followers
   
  Most reacted comment
  Hottest comment thread
  1 Comment authors
  henkbres Recent comment authors
  nieuwste oudste meest gestemd
  henkbres
  Gast
  henkbres

  je kan net zo goed naar de libelledag gaan ! wat een poppenkast is de trends in nederland en nu dus ook in belgie , TJA worden we er wijzer van >??? prullaria ten top