TrendZ nu ook in België

  De internationale beursorganisator Easyfairs lanceert TrendZ Belgium, een nieuw inkoopmoment voor de living & lifestyle markt. De eerste editie vindt plaats op 27, 28 en 29 januari 2019 in Flanders Expo in Gent.

  Het event wordt in België gelanceerd naar het model van TrendZ in Nederland, de beurs die Easyfairs Evenementenhal tweemaal per jaar organiseert. Na een uitgebreid onderzoek wordt het beursconcept van TrendZ nu ook gelanceerd in België als TrendZ Belgium. Easyfairs komt daarmee tegemoet aan de vraag vanuit de sector naar een event in België voor de professionele retailer. TrendZ wil het meest complete inkoopmoment zijn voor de detailhandel in onder meer home & living, design, verlichting • kleinmeubel, home fragrance, young & trendy, bloemdecoratie, garden & outdoor en fairtrade.

  Tweemaal per jaar

  TrendZ Belgium zal tweemaal per jaar plaatsvinden: een voorjaarseditie in januari en een najaarseditie in september, telkens in Flanders Expo in Gent. ‘Trendz Belgium is een nieuw event op maat met focus op de Belgische markt. Ontstaan vanuit de overtuiging dat ook de Belgische markt plaats biedt aan een event dat retailers en inkopers inspireert met living & lifestyle producten’, aldus Patrick Geysels, head of cluster TrendZ Belgium.

  Bron en foto: TrendZ Belgium

  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  henkbres
  henkbres
  3 jaren geleden

  je kan net zo goed naar de libelledag gaan ! wat een poppenkast is de trends in nederland en nu dus ook in belgie , TJA worden we er wijzer van >??? prullaria ten top